Oldal kiválasztása

Rettenetes látvány zavarta meg a Balatonalmádi strandon fürdőzőket, amikor egy felpüffedt testet sodort a partra a víz. A parton többen is sokkos állapotba kerültek, mentőt kellett hívni hozzájuk. A strandot azonnal kiürítették, a rendőrség lezárta a partszakaszt, és megkezdte a nyomozást. Forrásaink szerint a test hetek óta lehetett a vízben. A férfi egy bizonyos M. János feltehetően beúszott, az orvosok megállapították, hogy valószínűleg szívrohamot kapott.

Az esetről megkérdeztük a párt, akik felfedezték a lebegő testet:

Ildikó: “Azt hittem, hogy egy úszógumi, vagy valami ruha, nem értettem, hogy mi az először, még egészen távol volt. Aztán jött egy hajó, és a hullám kijjebb sodorta. Nyitva voltak a szemei uramisten….”

Árpád: “Sosem fogom elfelejteni, hogy ez történt… “

lldikó: “Most vajon szennyezett a Balaton? Mégis csak meghalt benne valaki! Én nem engedem bele a gyerekeket többet az biztos, és ha elkapunk valami fertőzést? Azonnal hazajöttünk a nyaralásból. Egy rémálom az egész!”

Még nem tudni, hogy idén újranyitják -e a Balatonalmádi strandot, ahogy azt sem, hogy milyen hatásai lesznek a tragikus esetnek. M. Jánost családja gyászolja.