Oldal kiválasztása
  1. 03. 03. hajnalán tragikus halált halt Solymosi András amatőr színész, a Szerelem a Hajógyári szigeten című szappanopera fiatal sztárja. Halála megdöbbentette a rajongóit, a hír szinte felrobbantotta a közösségi média oldalakat.

Solymosi András hazafelé tartott egy buliból reggel fél hat körül, amikor elütötte a villamos. A sofőr szerint a fiatal férfi karjelzés nélkül behajtott elé, hangosan káromkodott az érkező villamosnak, a sofőr már nem tudott megállni.

Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy Solymosi András jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, nem volt beszámítható állapotban. A barátnője szerint András mostanában sokat ivott, nehezen viselte a stresszt, ami a forgatáson érte. Úgy érezte, hogy egy egész ország figyeli és ez túl sok volt neki. “A Bandi olyan furcsa lett, nem ez az a srác, akibe szerelmes lettem. Kikészítette ez a cucc, nem kellett volna belemennie. Hiányzik.” -mondta Lantos Móni.

Az utóbbi időben többször is szóba hozták Varga Anitával, akivel állítólag többször is megcsalta a barátnőjét. András már ezeket a félrelépéseket is a stresszre fogta. A háromgyerekes villamos sofőr másnap felmondott, soha többet nem akar vezetni.