Oldal kiválasztása

Példátlan eset rázta meg a zuglói Laky Adolf utca lakóit péntek este. M. Zalán kalapáccsal kezdte ütni a szomszéddal közös falát, amikor azok este tíz után is hangosan hallgatták a zenét. A fiatalok elmondása szerint nem voltak hangosak, másoktól sem érkezett panasz.

M. Zalán rendszeresen feljelentett embereket, a szomszédait, valakit, aki tilosban parkolt, egy férfit, aki nem szedte fel a kutyája után a felszedendőt, egy pékséget, amiért szerinte túl korán zárnak minden nap. Egyszer azért jelentette fel a szomszédját, mert irritálta a készülő pörkölt illata, Novák Márta ezt mondta:

“ Átjött, és azt mondta, hogy feljelent, mondtam neki, hogy de miért tenné, nem csinálok én semmit, csak főzök. Azt mondta, hogy neki ez büdös. Hát csukja be az ablakát! Aztán feljelentett, össze vissza hordott mindent a rendőrségnek, hogy én el akarom őt kábítani, meg meg akarom ölni… ki is jöttek a rendőrök, de rutinosak voltak már az urak, ismerték a Zalánt, tudták, hogy hogy is mondjam… nem teljesen százas”.

M. Zalán végül nem bírta tovább a “hangos” zenét és kiugrott az ablakon. Szerencséjére csak a lábát törte és enyhe agyrázkódást szenvedett.