Oldal kiválasztása

Döbbenetes tragédia történt egy borsodi településen, ahol a család saját kutyája támadott meg egy ötéves gyermeket. A szomszédok elmondása szerint a kisfiút gyakran látták egyedül játszani a kertben, ahol a kutyának egy elkülönített része volt. A gyermek édesapja, Cs. Gábor a közeli boltban dolgozott eladóként, a tragédia akkor történhetett amikor munkába menet reggel elfelejtette bezárni a kutyát a helyére. A gyermeket jelenleg súlyos, életveszélyes sérülésekkel ápolják a miskolci kórház intenzív osztályán.

A család által házőrzőként tartott kutya a településen postásként dolgozó Kercai Bélának is okozott már kellemetlen pillanatokat.

“Volt, hogy nem tudtam kézbesíteni a küldeményeket attól a dögtől. Mindenki tudta, hogy veszélyes ez a kutya, hiba ilyet otthon tartani” – nyilatkozta a postás.

A kiérkező rendőrök döbbenten álltak az eset előtt, elmondásuk szerint csoda hogy a gyermek életben maradt. K. Erzsébetet, a gyermek édesanyját sokkos állapotban szállították kórházba, a szülők ellen kiskorú veszélyeztetése alapos gyanújával indítottak nyomozást.