Oldal kiválasztása

A rendőrség még mindig nem tudja, hogy ki lehetett az a férfi, aki 2020. 06. 16. Estéjén a Dohány utca és az Akácfa utca sarkán leütötte Kiss Péter focistát. Kiss Péter épp hazafelé tartott, amikor befordult a sarkon, és valaki leütötte őt egy sörösüveggel.

Péter nem emlékszik semmire az esetből, és sajnos szemtanúk sem látták, hogy pontosan mi történt. A térfigyelő kamera rögzítette az esetet, egy baseball sapkás, nagydarab férfi látható a felvételen, de nem lehet kivenni az arcát. A rendőrség nyomozást kezdeményezett az ügyben. Kiss Péter a sérülései miatt nem játszhat már az idei szezonban, az edző, Harmat János perelne, de nincs kit:

“Hogy van már ez, hogy mész hazafelé, aztán egyszer csak leütnek? Tudják, hogy mennyi pénzt bukunk az idén ezzel? Nekem ki fogja ezt a kárt kifizetni?”

Az internet szinte felrobbant, miután a videó kiszivárgott a közösségi média oldalakra, páran nyomozásba kezdtek. Tegnap éjszaka pár fiatal üldözőbe vett egy férfit, aki szerintük szerepel a térfigyelő kamera felvételén, de rövidesen kiderült, hogy nem ő volt a tettes. A fiatalokat előállították, az üldözőbe vett férfi személyazonosságát nem tudjuk, de azt igen, hogy könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. Kiss Péter a közösségi média oldalán azt írta, hogy:

“Kösz srácok, hogy gondoltok rám, sokat jelent. De hagyjuk az ügyet a profikra. Én nyugodt vagyok, legyetek Ti is azok! Mindenki maradjon a fenekén, nekem most úgyis muszáj 😀 Imádlak Titeket, vigyázzatok magatokra!”