Oldal kiválasztása

Rántsuk le a leplet a titkokról!

Létezik -e Magyarországon szervezett bűnözés? Van -e nekünk is Tony Soprano-nk, Don Corleonénk? Czakó Tamás a híres sztárügyvéd és playboy, Galambos Richárd közismert bűnözőt védi, a több hónapja tartó tárgyalások a vége felé közelednek. De ki ez a Galambos Richárd, mivel vádolják, honnan jött, és a legfontosabb: hova tart?

Galambos Richárd fiatalkorúak intézetében nevelkedett 15 éves korától, kisebb lopásokért, testi sértésért volt bent. 20 évesen elkezdett több egyetemet is, például régészetet és biológiát tanult, de nem ment neki a dolog.

Richárd apja elhagyta a családot, 15 éves koráig ő gondoskodott az anyjáról, így kezdődtek a lopások is. Miután kibukott az egyetemről az első félévben, Richárd külföldre ment szerencsét próbálni. Először Amerikában próbálkozott, az itt töltött évekről sajnálatos módon nem sok információnk van, de egy biztos: több pénzzel tért vissza, mint amennyivel kiment. Richárd ezután hazautazott az édesanyja temetésére, majd miután kiderült, hogy egy korábbi rablás miatt még mindig körözi a rendőrség, elhagyta az országot, és Svájcban nyitott egy bárt.

Miután még jobban megszedte magát, felvett egy ügyvédet, Rákóczi Sándort, aki addig dolgozott a korábbi rablásos ügyön, míg végül Galambost felmentették. Ezután Budapesten telepedett le, Mihályi Ferenccel, gyerekkori barátjával közösen négy biliárd szalont nyitottak a fővárosban, és úgy tűnt, hogy minden sínen van az életében. Megházasodott, felesége Szemes Renáta úszó, gyerekei Zsófi, Kamilla és Milán.

De Galambosnak nem volt ennyi elég, gyorsan keveredett illegális ügyekbe, minden “buliban” benne volt, de sosem bukott le semmivel, mindig bevédték. Egyesek szerint főleg szerencsejátékban, csalásokban, átverésekben, alkalmanként egy nagyobb szállítmány alkohol ellopásával vádolták. Ezekből Rákóczinak mindig sikerült kimentenie, Galambos pedig egy botrányosra sikerült válás után tovább folytatta az életét.  Ezután egy teljesen új fejezet kezdődött az életében, és az addig kisstílű, ügyeskedő férfiból bűnöző lett.