Oldal kiválasztása

Galambos Richárd a válása után egy rendkívül sötét helyre került, pletykák szerint alkoholhoz és drogokhoz nyúlt. Rákóczinak nem sikerült a válóperben maximálisan érvényesíteni Galambos akaratát, a gyerekek egykori feleségéhez kerültek, a hűtlensége miatt hagyta el Galambost, illetve jobb életet akart a gyerekeinek.

A válás után Galambos megállíthatatlanná vált, mint egy sebzett oroszlán ment előre, gondolkodás nélkül ment bele újabb és újabb üzletekbe.

Klubokat vásárolt fel, amikor azt érezte, hogy forró a lába alatt a talaj, Amerikába ment, és meghúzta magát pár hónapra. A rendőrség pályázott rá, de a férfi addig ügyeskedett, hogy a kapcsolatait használva mindig sikerült megúsznia a dolgokat.

Az egyik rablás alkalmával azonban 2019. januárjában Galambosék elkövettek egy hibát, és egy szállító fiú Z. Antal életét vesztette. Rákóczi Sándor innentől kezdve nem vállalta Galambos védelmét, a férfi pedig előzetes letartóztatásba került fél évre. A szervezetében kokaint találtak a letartóztatáskor. Egy darabig magára hagyva ült a börtönben, míg legjobb barátja és üzlettársa azonnal kereket oldott, Mihályi Ferenc Kanadában bujkált hónapokig, mire visszamerészkedett az országba, és úgy döntött, hogy segít a barátjának.

Ismerősök révén eljutottak Czakó Tamás sztárügyvédhez, aki már a kezdetektől követte az ügyet a médián és a kapcsolatain keresztül. Horribilis összegért, havonta kétmillió forintért egyes forrásaink szerint, elvállalta az ügyet, és rövidesen sikerült elérnie, hogy Galambos házi őrizetbe kerülhessen. Az, hogy az ügy hogyan folytatódik tovább, kérdéses, de Czakó Tamás ügyeit ismerve, sikeres lesz.