Oldal kiválasztása

Máris csődbe ment a Madách téri Pogácsa pékség, amit Gerendás Ferenc és felesége nyitottak egy hónappal ezelőtt. Gerendás Ferencet felkerestük, ezt mondta az ügyben, vágatlanul közöljük:

“Ez volt az álmunk a feleségemmel, de valakinek szemet szúrt, hogy jól megy… Nem akarok ujjal mutogatni másokra, de nézzék meg, hogy ki nyitott oda utánam egy boltot! Nevetséges! Mindenki tudja, hogy maffiózók!

Jó kezdőtőkével indultunk, hónapokat dolgoztunk a berendezésen, aztán egyszer csak minden elkezdett tönkremenni, szépen lassan. Leálltak a hűtők, elment az áram, érdekes, hogy most nincs ilyesmivel problémája az új tulajnak, nem értem, hogy ez hogy lehet. A rendőrség nem akarja kivizsgálni a dolgokat, nyilván ők is benne vannak. Pedig esküszöm, hogy elvágták a vezetékeket, bárcsak be tudnám bizonyítani! De mindegy… mindig elveszik azt, ami kell nekik, senkit se érdekel hogy mi van a kisemberrel. “

Gerendás Ferenc és felesége a kudarc után hazaköltözött a férfi szülővárosába, Miskolcra, egyelőre a férfi szüleinél élnek, még nem tudják, hogy mihez fognak kezdeni. A rendőrséget megkerestük az ügyben, de nem kívántak válaszolni a kérdésekre azzal kapcsolatban, hogy miért nem kezdtek nyomozást garázdaság vádjával. Az üzlet új tulajdonosa, Tóth Kristóf Zsolt Songoku néven nyitott pizzázója egyelőre zavartalanul működik. Megkerestük őket az üggyel kapcsolatban, azonban eddig a pontig nem reagáltak.